Већ дуго одлагана радна акција у оквиру пројекта ,,Да нам у школи буде пријатније“ одражана је у суботу, 6. маја 2014. године.

Након завршеног кроса на сивачком стадиону ,,Полет“, ученици од трећег до шестог разреда упутили су се у двориште старосивачке школске зграде. Наоружани рукавицама и четкама за фарбање, окушали су се у подвигу улепшавања ограде. Црвена, жута, плава, зелена, па тако у круг. Много малих, вредних руку и за тили час ограда је синула на пролећном сунцу у новом руху. Родитељи III3 су фарбали заједно са децом. Сви смо закључили да баш изгледа весело. И баш нам се допада!

Мора се напоменути да су велики удео у овој акцији имали и наши дивни родитељи који су куповином уникатних дечјих ручно рађених сувенира на ускршњем вашару, обезбедили средства за фарбање.Ово је набављено из дела прикупљених средстава.Фарбу за почетак акције спонзорисала је Марина Чиплић. Овим се наша акција уређивања школе и школског дворишта не завршава. Ускоро настављамо да фарбамо, садимо, градимо!

Захваљујемо се домарима из обе школске зграде на стручној подршци, нашим вредним теткицама на великој помоћи, родитељима на доброј вољи, разумевању, сарадњи без које свега овога не би било, и наравно, ученицима, њиховим учитељима и старешинама који су имали пуне руке посла да би наша ограда изгледала овако лепо.

Фото галерија

Фото галерија II