Vesela ograda

Već dugo odlagana radna akcija u okviru projekta ,,Da nam u školi bude prijatnije” odražana je u subotu, 6. maja 2014. godine.

Nakon završenog krosa na sivačkom stadionu ,,Polet”, učenici od trećeg do šestog razreda uputili su se u dvorište starosivačke školske zgrade. Naoružani rukavicama i četkama za farbanje, okušali su se u podvigu ulepšavanja ograde. Crvena, žuta, plava, zelena, pa tako u krug. Mnogo malih, vrednih ruku i za tili čas ograda je sinula na prolećnom suncu u novom ruhu. Roditelji III3 su farbali zajedno sa decom. Svi smo zaključili da baš izgleda veselo. I baš nam se dopada!

Mora se napomenuti da su veliki udeo u ovoj akciji imali i naši divni roditelji koji su kupovinom unikatnih dečjih ručno rađenih suvenira na uskršnjem vašaru, obezbedili sredstva za farbanje.Ovo je nabavljeno iz dela prikupljenih sredstava.Farbu za početak akcije sponzorisala je Marina Čiplić. Ovim se naša akcija uređivanja škole i školskog dvorišta ne završava. Uskoro nastavljamo da farbamo, sadimo, gradimo!

Zahvaljujemo se domarima iz obe školske zgrade na stručnoj podršci, našim vrednim tetkicama na velikoj pomoći, roditeljima na dobroj volji, razumevanju, saradnji bez koje svega ovoga ne bi bilo, i naravno, učenicima, njihovim učiteljima i starešinama koji su imali pune ruke posla da bi naša ograda izgledala ovako lepo.

Foto galerija

Foto galerija II